BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Harun - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aralık ayının sonuna doğru bulutlu bir kış gününde, içimizde bir miniğimizle tanışacak olmanın mutluluğuyla birlikte hastanemize doğru heyecanlı bir şekilde yola çıktık. Bizi orada güler yüzü ile Harun karşıladı. Harun 16 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Birlikte büyük bir zevk alarak oynadığımız Tabu oyununu hızlıca kavradı ve sonucunda güzel bir beraberlikle oyunu bitirdik. Çok güzel sohbetler ettik ve oynamayı en çok sevdiği oyunlar, en sevdiği çizgi filmler hakkında konuştuk. Oldukça keyifli vakit geçirdik ve çok güzel oyunlar oynadık. Kendisi Fenerbahçe takımını çok sevdiğini bize belirtmeyi de unutmadı. Gitme vaktimiz geldiğinde Harun'a eğer bir dilek hakkı olsaydı ne isterdi diye sorduk. Bize "Fenerbahçe Forması" istediğini söyledi.

Siz de bu yetenekli ve akıllı miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Soğuk ve bulutlu  bir kış gününde Harun'un dileği elimize ulaştı ve çok sevindik. Hızlıca ailesiyle iletişime geçtik. Heyecanla dilek teslimi için hastanemizin yolunu tuttuk. Harun bizi görünce çok şaşırdı ve mutlu oldu. Dileğini açınca yüzünde kocaman bir tebessümle çok beğendiğini söyledi. Harun'un dileğini gerçekleştirip gülümsemesine ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: