BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ebrar - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın yağmurlu, içimizin ise kıpır kıpır olduğu bir aralık günü miniklerimizle tanışmak üzere Onkoloji servisine doğru yola çıktık. Ellerimizde oyunlar, oyuncaklar; kalplerimizde ise bi’ dolu heyecan vardı. Hastanemize vardığımızda dünyalar tatlısı Ebrar’la tanıştık. Miniğimiz 6 yaşında ve Wilms Tümörü (Bir çeşit böbrek tümörü) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Ebrar’la birlikte kartlardaki resimleri eşleştirme oynadık. Akıllı miniğimiz oyunu hemencecik kapıp resimleri eşleştirirken bizleri çokça güldürdü. Kırmızı rengi çok sevdiğini öğrendiğimizde hemen birlikte boyamalar yaptık. Miniğimizin güler yüzü, tatlılığıyla beraber çok keyifli ve mutlu bir ziyaret oldu. Ziyaretimizin sonuna gelirken en çok ne istersin diye sorduğumuzda “Mutfak Seti Oyuncağı” cevabını aldık. Miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip yüzünde bir tebessüm olmaya ne dersiniz?

Ebrar’ın hediyesi elimize ulaşınca çok mutlu olduk. Hemen ailesiyle iletişime geçip uygun bir gün belirledik. Teslim günü koşar adımlarla yola çıktık. Bizi büyük bir heyecanla bekleyen miniğimiz, hediyesini görünce çok mutlu oldu. Bu hediyesiyle çok güzel yemekler yapacağını söyledi ve bize teşekkür etti. Biz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: