BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep Ecrin - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ilık geçen bir kış gününde ellerimizde oyuncaklarla miniğimizle tanışmak üzere yola koyulduk. Çocuk Cerrahisi servisine gittiğimizde bizleri güzeller güzeli Zeynep Ecrin heyecan dolu bakışlarıyla karşıladı. Zeynep 10 yaşında ve Portal Hipertansiyon (Portal toplardamarda yüksek kan basıncı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimizle tanıştıktan sonra tatlı bir sohbete daldık. Okulda en sevdiği dersin matematik ve fen bilimleri olduğunu söyledi. Bulmaca çözmeyi sevdiğinden Dedektif oyununu oynamak istediğini söyledi ve oyuna başladık. Bize oyun esnasında kabiliyetlerinden bahsetmeyi de ihmal etmedi. Piyano çaldığını, sulu boya ile resimler yaptığını ve illüzyon da yapabildiğini söyledi. Bize havalı bir illüzyon numarası göstermeyi de unutmadı. Hatta çizgi film dublajı yaptığı bir videoyu da gösterince biz becerisinden dolayı hayretler içerisinde kaldık. Oyun sonunda bizi büyük bir farkla yendiğini görünce miniğimizin pek zeki olduğunu ve bu oyundaki kabiliyetini anlamış olduk. Ziyaretimizin sonunda Zeynep’e dileğiyle ilgili sorular sorduğumuzda “Fosforlu Kalem Seti” cevabını aldık. Siz de Zeynep Ecrin’in dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Zeynep Ecrin’in hediyesi bize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince hiç vakit kaybetmeden dileğini kargo ile yolladık. Hediyesini gören miniğimiz çok mutlu olmuş. Kocaman gülümsediği fotoğrafını görünce biz de çok sevindik. Miniğimize bu mutluluğu yaşatan gönüllümüze de en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: