BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yusuf Emre - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Okullar daha yeni açılmışken kendimizi pediatri binasında bulduk. Yaz tatilinde en çok özlediğimiz aktivite miniklerimizle oyun oynayıp onların yüzünü güldürmek olmalı ki kendimizi burada bulduk. Bugün hem sempatik hem yakışıklı ve oldukça kibar bir beyefendiyle tanıştık. Kendisi Yusuf Emre ve Nefrotik Sendrom (Bir çeşit böbrek hastalığı) hastası. Bizimle tüm oyun sürecinde çok güzel muhabbet etti ve hayallerinden bahsetti. Çok güzel resim yaparmış ve bu yüzden ressam olmak istiyormuş. Polis olmak da seçenekleri arasındaymış. Yusuf Emre öyle yetenekli ve cana yakındı ki hangi mesleği yaparsa yapsın mutlaka çok başarılı olacaktır. Yusuf Emre'ye nelerle oynamayı sevdiğini sorduğumuzda hem paten hem de bisiklet sürmeyi çok sevdiğini ama özellikle bisikletten daha çok keyif aldığını söyledi. Hatta hayali vitesli bir bisiklet sahibi olmakmış. Tabi ki dileğini sorduğumuzda da bize "Vitesli Yeşil Bisiklet" cevabını verdi. Onunla vakit geçirmek bize çok keyif verdi ve onu çok sevdik. Dileğini söylerken yüzündeki o tatlı tebessüm hepimizi çok mutlu etti. Siz de sevimli Yusuf Emre'nin dileğini gerçekleştirip onun o tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz? 

Dünyalar tatlısı Yusuf Emre'nin hediyesi elimize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik. Hediyesine ulaşacak olan Yusuf Emre'yi düşündükçe biz bile sabırsızlanıyorduk. Birkaç gün sonra hediyesini gören Yusuf Emre'nin sevinci her halinden anlaşılıyordu. Tabi o sevindikçe biz daha da sevindik. Umarım hiç unutamayacağı çok tatlı bir sürpriz olmuştur. Yusuf Emre'yi ve bizleri mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: