BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yağız - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

İçimizi sıcacık yapan güneşli bir mart gününde hastanemizin Çocuk cerrahisi bölümünün yolunu tuttuk. Yağız'ın odasına girdiğimizde bizi gördüğü an çok mutlu oldu. Ve bizimle hemen oyun oynamak istedi. Yağız 4 yaşında ve Özefagus Atrezisi (Yemek borusunun gelişim kusuru) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte . Çok tatlı bir gülümsemesi olan miniğimizle hemen getirdiğimiz oyunların arasında Ben Kimim'i seçip oynamaya başladık. Oyunumuz esnasında en sevdiği yemeğin mantı olduğunu ve sarı rengini çok sevdiğini öğrendik. Yenilgimiz karşısında yüreği dayanamayan miniğimiz sürekli bize kopya vermeye çalıştı. Ziyaretimiz esnasında Yağız'ın kahkahaları ve gülümsemesi neşemize neşe kattı. Bize arabaları sevdiğini söyleyen miniğimize ayrılırken dileğinin ne olduğunu sorduk ve o da bize "Sarı Oyuncak Araba" istediğini söyledi. Yağız'ın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?


Miniğimiz Yağız'ın dileği elimize ulaştığında çok sevindik ve miniğimize ulaştırmak üzere hemen ailesiyle iletişime geçtik. Yağız bizi görüp tanıyınca kocaman gülümsemesiyle karşıladı ve dileğini heyecanla açtı. Sarı oyuncak arabayla karşılaşınca oluşan mutluluğu görülmeye değerdi. Miniğimizin zaten hâli hazırda bulunan sarı oyuncak arabalardan oluşan koleksiyonuna bir tane de biz eklemişiz. Bunu duyunca daha da mutlu olduk. Miniğimiz Yağız'ın dileğini karşılayan ve onun mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: