BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8632 - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bir sonbahar sabahı yanımıza en eğlenceli oyunlarımızı ve rengarenk balonlarımızı alıp heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk ve tatlı oyun arkadaşımızla yolumuz bu şekilde kesişti. 13 yaşındaki miniğimiz hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Büyük bir hevesle oyunlara başladık ve Tabu’dan tutun Buz Tuzağı’na kadar birçok eğlenceli oyun oynadık. Miniğimizin oyunlardaki başarısı bizi hayran bıraktı. Oyun oynarken sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Bize büyüyünce hakim ya da polis olmak istediğini söyledi. Ülkemize çok faydalı bir birey olacağına olan inancımızla sohbet etmeye devam ettik. Dileğini öğrenmek için “Yarın doğum günün olsaydı ne isterdin?” diye sorduk ve “Takı Seti” cevabını aldık.

Siz de bu tatlı miniğimizin yüzünü güldürmek, hayatında güzel bir hatıra kalmasına destek olmak ister misiniz?

Tatlı oyun arkadaşımızın hediyesinin bize ulaştığını öğrendiğimizde çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Çok mutlu oldular. Hediyemizin tatlı miniğimize ulaşmasını heyecanla bekledik. Ve o gün geldi. Kendisi bize ne kadar mutlu olduğunu ve hediyemizi ne kadar beğendiğini söyledi. Onun mutluluğu bizi de çok ama çok mutlu etti. Yüzündeki gülücüğe vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: