BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hira Nur - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir Ocak gününde oyunlarımızı aldık, kiminle oynayacağımızın heyecanı içinde Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Hastanemizde, oyun becerisiyle ve sevimliliğiyle bizi kendine hayran bırakan hayat dolu 8 yaşındaki Hira’yı ziyaret ettik. Hira, Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte. Hira’nın renkli çizimler ve balonlarla süslenmiş odası, neşeli bir oyun atmosferini oluşturdu. Hemen oynamaya başladık. Uno, Jenga, Ben Neyim, Buz Tuzağı gibi pek çok oyun oynadık ve Hira’nın bu oyunlarda çok iyi olması bizi şaşırttı. Oyunlar arasında sohbete daldık ve Hira’ya en sevdiği dersi sorduk. Bize İngilizce’yi çok sevdiğini ve gelecekte İngilizce öğretmeni olmanın kendisinin en büyük hayali olduğunu söyledi. Sınıfının birincisi olduğunu da gururla ekledi. Ziyaretimizin sonuna doğru Hira’ya dileğini sorduğumuzda “ Cicciobello Çok Hastayım Bebeği “ istediğini söyledi. Siz de Hira’nın dileğini gerçekleştirip sevincine ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir mart gününe miniğimiz Hira Nur'un dileğinin gerçekleşmesi sevinci ile başladık. Miniğimizin dileğini teslim etmek için ailesiyle iletişime geçtik ve hastaneye geleceklerini öğrendik. Hediyemizi alıp heyecanla hastane yolunu tuttuk. Dileği olan Cicibello oyuncak bebeği görünce Hira Nur'un yüzündeki mutluluk bizleri de mutlu etti. Küçüklükten beri istediği bir oyuncak olduğunu ve çok beğendiğini, sürekli oynayarak bizi hatırlayacağını söyledi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek hem bizi hem de Hira Nur’u mutlu eden gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: