BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hamza Safa - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir aralık gününde içimizi ısıtan miniklerimizin yanına gitmek için yola koyulduk. Birkaç oda gezdikten sonra Genel Pediatri servisine yeni gelmiş olan miniğimiz Hamza ile karşılaştık, hemen bizimle oynamayı kabul etti. Hamza 13 yaşında ve Ailevi Akdeniz Ateşi (Kalıtsal bir romatolojik hastalık) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Hamza ile birlikte oldukça çekişmeli Kızma Birader serüvenimizden sonra Ben Kimim oynamaya başladık. Oyun oynarken hem çok eğlendik hem de çok güzel sohbet ettik. Sohbetimiz sırasında miniğimizin Fenerbahçeli olduğunu öğrendik. Ziyaretimizin sonuna doğru miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden “Koyu Renk Bir Krampon” istediğini söyledi. Siz de Hamza’nın dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak ister misiniz?

Soğuk bir kış günü Hamza’nın hediyesi bize ulaşınca çok sevindik ve hemen ailesiyle irtibata geçtik. Kontrol randevusu için geldikleri bir günde hediyesini verebileceğimizi öğrenince çok sevindik. Buluşma günü geldiğinde hediyemizle Hamza’nın yanına gittik. Miniğimiz bizi ve hediyesini görünce çok sevindi. Umarız kramponlarıyla nice güzel maçlar oynar, bu yöndeki yeteneğini geliştirmesine vesile olur. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren ve heyecanına ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: