BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Erva Nil - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir aralık günü birbirinden eğlenceli oyuncaklarımızı alıp Pediatri servisinin yolunu tuttuk ve orada güzeller güzeli Erva Nil ile tanıştık. Onunla beraber boyamalar yaptık, oyuncak hamurlarla ve getirdiğimiz oyunlarla oynadık. Miniğimiz oynadığımız oyunlardan en çok Buz Tuzağı’nı sevdi ve oyunda oldukça başarılı olarak bizi yendi. 5 yaşındaki Erva Nil resim çizmeyi, öğretmeninin verdiği ödevleri yapmayı ve kırmızı rengini çok seviyormuş. Büyüyünce de abla olmak istiyormuş. Keyifli bir ziyaretin sonunda miniğimize bizden bir dileğinin olup olmadığını sorduk. Mutfak oyuncaklarını çok seven dünyalar tatlısı miniğimiz bizden ‘’Tezgahlı Mutfak Seti’’ istediğini söyledi. Erva Nil’imizin dileğini karşılayıp gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Sıcak bir aralık günü Erva Nil’imizin hediyesinin geldiğini duyunca hemen miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik. Heyecanlı bir bekleyişle geçen birkaç günün ardından Erva Nil ile buluştuk. Miniğimiz hediyenin kendisi kadar olduğunu görünce çok şaşırdı ve çok mutlu oldu. Güzeller güzeli Erva’mızın yüzünde gülücükler açtıran gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: