BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ecrin - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir kış günü Pediatri servisimizin yolunu tuttuk ve akıllı, kibar ve düşünceli miniğimiz Ecrin ile tanışma ayrıcalığına kavuştuk. Ecrin 13 yaşında ve servisimizde Crohn hastalığı (Tüm sindirim sistemini tutabilen bir hastalık) tanısıyla tedavi görmekte. Oyun oynamayı çok seven Ecrin'le birçok konuda sohbet ettik. Bize gelecekte iç mimar veya polis olmak istediğinden bahsetti. Sohbetlerimiz devam ederken yetenekli miniğimiz iki kez art arda bizi Jenga oyununda yenilgiye uğrattı. Ayrıca Uno, Buz Tuzağı ve Ben Kimim oyunlarını oynayarak çok güzel zaman geçirdik. Ziyaretimiz sırasında bize piyano çalmayı çok sevdiğini söyledi ve dileğini sorduğumuzda "Elektrikli Org" istediğini dile getirdi. Siz de dileğini gerçekleştirerek Ecrin'in neşesine ortak olmak ister misiniz?

Ecrin'in dileği bize ulaştığında çok sevindik ve hiç zaman kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrendik ve dileğini kargo yoluyla kendilerine ulaştırdık. Dileğinin Ecrin'e ulaştığı ve Ecrin'in çok sevindiği haberini alınca resmen havalara uçtuk. Miniğimizin neşesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: