BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yücel Baran - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

  Antalya’da yazdan kalan ılık bir esintinin olduğu güzel bir ekim günü, heyecanla miniğimiz için birlikte oynayabileceğimiz oyunlar ve küçük hediyeler seçip yanına gittik. Miniğimiz Yücel Baran, 7 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısı ile Onkoloji servisinde tedavi görmekte. 

  Baran odasına girer girmez bize çok sıcak davrandı. Onunla vakit geçirmek istediğimizi söylediğimizde büyük bir heyecanla oyun odasına gidip gidemeyeceğimizi sordu. Tabii ki miniğimizi kırmadık ve o önden biz arkadan oyun odasının yolunu tuttuk. Baran’ın oyun odasında vakit geçirmeyi çok sevdiği gözlerinden okunuyordu hatta oyun odasını bizden daha iyi bildiğini söyleyebiliriz. Önce onun da usta olduğu Jenga oyununu oynadık. Bizim takıldığımız yerlerde miniğimiz bize yardım etti. Oyun sırasında ettiğimiz sohbetlerde miniğimizin Fenerbahçeli olduğunu ve büyüyünce futbolcu olmak istediğini öğrendik. En sevdiği futbolcu ise Cristiano Ronaldo’ymuş. Ronaldo’nun kafa, rövaşata golleri gibi farklı tarzlarda goller atması miniğimizin çok ilgisini çekmiş. Bugün futbol konusunda miniğimizden birçok bilgi öğrendiğimizi söyleyebilirim. Bir de futbolcu olamazsa kulak burun boğaz doktoru olmak istiyormuş. Miniğimiz kulağın yapısını çok merak ettiğinden de bahsetti.

  Daha sonra oyun hamurlarıyla oynadık. Baran tüm Mardinli hünerlerini bize sergiledi. Bize oyun hamurundan içli köfte, mantı, kısır, döner yaptı. Yemeklerimizi yerken Baran’ın dileğini aldık: “Şampiyonlar Ligi Futbol Topu” 

  Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna katkıda bulunmak ister misiniz?


Tatlı bir bekleyişin ardından Yücel Baran’ın hediyesi elimize ulaştı. Hemen miniğimizin ailesi ile iletişime geçip hastaneye gittik. Miniğimiz elimizdeki hediyeyi gördüğünde gözleri mutlulukla parladı. Yücel Baran’ın dileğini gerçekleştirip onu mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: