BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9009 - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu ve güzel bir kış gününde yeni bir arkadaşımızla tanışacak olmanın verdiği mutluluğu ve çok güzel oyunlar oynayacak olmanın heyecanıyla hastanemizin Nefroloji servisinin yolunu tuttuk. Giderken yanımıza kutu oyunlarımızı ve hediyemizi aldık. Miniğimiz sıcak gülümsemesi ve meraklı bakışlarıyla bizi karşıladı. 14 yaşındaki miniğimiz Böbrek Yetmezliği ve Organ Nakli tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimizle kısa bir tanışmadan sonra ona hediye olarak getirdiğimiz Güzel Türkiyem adlı kutu oyununu verdik. Miniğimiz hediyemizi çok beğendi ve bizimle beraber oynamak istedi. Hep birlikte güzel ülkemizi biraz daha yakından tanırken miniğimiz kıvrak zekasıyla ve bilgileri ile bizi büyüledi. Bu oyunu çok sevdiğini ayrıca ablası ve kuzenleri ile de oynamak için can attığını söyledi. Miniğimizle geçirdiğimiz keyifli saatlerin ardından dileğini sorduğumuzda biraz düşündükten sonra "Büyük Boy Mor Oyuncak Ayı"  istediğini söyledi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirerek yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz ?

Güzel bir kış gününde miniğimizin dileğinin geldiğini öğrendik ve çok sevindik. Vakit kaybetmeden ailesi ile iletişime geçtik. Hâlâ hastanede olduklarını öğrenince dileğimizi alıp Nefroloji servisinin yolunu tuttuk. Miniğimiz hediye paketini görünce çok heyecanlandı.  Paketten çıkan ayıcığı görünce çok beğendi. Tam hayalindeki gibi olduğunu ve annesiyle birlikte ayıcığa bir isim bulacağını söyledi.  Miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: