BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Meryem - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

4 yılda bir yaşanan bu özel günde yanımıza sürpriz bir hediye ve beraber oynayacağımız Ben Kimim oyunumuzu alıp hastanenin yolunu tuttuk. 5 yaşındaki miniğimiz Meryem'le tanışacağımız için çok heyecanlıydık. Meryem hastanenin Hematoloji servisinde, Lösemi(Kan kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Hastaneye gelince içimiz kıpır kıpır olmaya başlamıştı. Meryem'le çok keyifli anlar geçirerek hem oyun oynadık hem de sohbet ettik. Meryem Ben Kimim oyununda ayı görünce çok heyecanlanmıştı, miniğimiz ayıları çok seviyormuş. Odasında oyuncak stetoskop görünce büyüyünce ne olmak istiyorsun diye sorduk. Bize tatlı tatlı bakıp doktor cevabını verdi. En sevdiği rengin mavi olmasına rağmen Barbie oyuncaklarda pembeyi çok sevdiğini söyledi. Keyifli sohbetler eşliğinde ziyaretimizin sonuna doğru bir dilek hakkın olsaydı bu ne olurdu sorumuza "Pembe Barbie Oyuncak Seti" cevabını aldık. Siz de küçük prensesimizin dileğini gerçekleştirip gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Meryem'in hediyesinin elimize ulaştığını öğrendiğimizde heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduklarını öğrenince önlüklerimizi ve hediyemizi alıp miniğimizin yanına gittik. Miniğimiz hediyesini görünce çok sevindi. Beraber Barbie ambulansına çıkartmalarını yapıştırdık. Daha sonra hediyesiyle oynayan ve çok mutlu olan miniğimizle biraz sohbet ettik. Meryem'in mutluluğuna ve güzel gülüşüne ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: