BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kerime - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir aralık günü odamızdan oyunlarımızı alarak büyük bir heyecanla hastanemizin Onkoloji servisine doğru yola çıktık. Güzeller güzeli Kerime ile tanıştık. Kerime bizi nahif gülümsemesiyle karşıladı. 15 yaşında olan arkadaşımız hastanemizde Osteosarkom (Kemik kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Tanışmamızın ardından birlikte oyunlar oynamaya başladık. İlk oyunumuz Uno'yu Kerime kazandı. Bu sırada onunla sohbetimiz ilerledi ve birbirimizi daha iyi tanıdık. Resim yapmayı sevdiğini ve kara kalemde çok iyi olduğunu söyledi. Kerime'nin babaannesi de yanındaydı ve sohbetimize katılmasına çok sevindik. Arkadaşımızın resim yapmakta oldukça yetenekli olduğundan ve Kerime'nin babasının da mükemmel çizimler yaptığından bahsetti. Beraber sohbet etmek, oyunlar oynamak, vakit geçirmek çok keyifliydi. Kerime'nin en sevdiği rengin mor olduğunu öğrendik. Oyunlarda arkadaşımız inanılmaz iyiydi. Solo Test oyununu Kerime'ye öğrettik ve çok sevdiği için hediye ettik. Renklerin uyumsuzluğu ile biraz eğlendikten sonra yılbaşı yaklaşmışken Tombala oynamadan vakit geçirmek olmazdı. Tatlı rekabetlerle eğlendik. Sohbet sırasında Kerime ileride anaokulu öğretmeni olmak istediğinden bahsetti. Aynı zamanda fotoğrafçılık yapmak istediğini söyledi. Ziyaretimizin sonuna doğru kendisine dileğini sorduğumuzda biraz düşünüp bizden "Lila Instax Fotoğraf Makinesi" istediğini söyledi. Siz de güzelliğinden gözlerimizi alamadığımız arkadaşımızın bu dileğini gerçekleştirerek yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz? 

Kerime'nin dileğinin geldiğini öğrendiğimizde çok mutlu olduk ve sabırsızlıkla ara tatilin bitişini bekledik. Ara tatilden döner dönmez de ailesiyle iletişime geçip hastaneye gelecekleri gün dileği teslim etmek üzere sözleştik. Hastaneye geldikleri gün elimizde miniğimizin dileği, içimizde büyük bir heyecanla Kerime'nin yanına gittik. Güzel gülümsemesiyle bizi karşılayan Kerime’ye dileğini teslim ettik. Kerime çok mutlu oldu. Hediyesini çok beğendiğini ve  fotoğraf çekmek için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Kerime'nin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: