BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Halil - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aralık ayının başında yağmurlu ve bulutlu günlerden birinde miniğimiz Halil ile tanışmak için hastanemize doğru büyük bir heyecanla yola koyulduk. Gitmeden önce onunla oynayabileceğimiz çeşitli oyunlar seçtik. 6 yaşındaki miniğimiz Lösemi (Kan kanseri) tanısı ile hastanemizin Onkoloji servisinde tedavi görmekte. Hastaneye ulaştığımızda miniğimizi oyun odamıza davet ettik ve çeşitli oyunlar oynayarak çok keyifli vakit geçirdik. Oyun odamızda en çok PlayStation'ı sevdi . Futbol oyununa çok meraklı olduğunu öğrendik . Futbol sevgisinin yanında arabaları da çok seviyormuş. Ayrıca bize Galatasaraylı olduğunu söyledi. Geçirdiğimiz keyifli vakitten sonra sıra dilek almaya gelmişti. Miniğimiz biraz düşündükten sonra futbol forması olursa çok mutlu olacağını söyledi. Bizden "Kırmızı ve Siyah Renkli Haaland Forması" istedi. Siz de Halil'in dileğini gerçekleştirip miniğimizin hayallerine ortak olmak ister misiniz?

Antalya'da güzel bir kış gününde miniğimizin hediyesinin geldiğini öğrendik ve çok sevindik. Vakit kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduğunu öğrendiğimizde dileğimizi alıp Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Miniğimiz hediye paketini görünce çok mutlu oldu. Büyük bir sevinçle Haaland formasını giydi. Halil'in dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: