BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Esra - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havaların soğumaya başladığı bir sonbahar günü, oyunlarımızı alıp heyecan içinde Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde bizi sevecen bir gülümsemeyle karşılayan 17 yaşındaki arkadaşımız Esra ile tanıştık. Esra Lösemi (Kan kanseri) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Kendimizi tanıttıktan sonra Esra ile Uno oynamaya başladık. Oyun sırasında bir renk seçmesini istediğimizde hiç düşünmeden maviyi seçti, sonradan öğrendik ki en sevdiği renk maviymiş. Oyun oynarken Esra’nın komodinindeki kitaplar dikkatimizi çekti. Bize çok etkilendiği bir romandan bahsetti. Ayrıca muhabbetimiz sırasında yetenekli arkadaşımızın resim yaptığını öğrendik. Gelecekte mimar olmak istediğinden de bahsetti. Miniğimizle geçirdiğimiz keyifli zamanın sonuna doğru dileğini sorduğumuzda tuval boyamayı sevdiği için “Tuval Seti” istediğini öğrendik. Siz de arkadaşımızın dileğini gerçekleştirerek onu mutlu etmek ister misiniz?

Arkadaşımız için sabırsızlıkla beklediğimiz hediye elimize ulaştığında onun adına çok mutlu olup hemen ailesi ile iletişime geçtik. Dileğini teslim etmeden önce hediyesini güzel ve özenli bir şekilde paketledik. Hediye paketini görünce gözlerindeki heyecandan ne kadar mutlu olduğunu anladık. Resim konusunda çok yetenekli olan arkadaşımızın, hediyesini çok güzel bir şekilde tamamlayacağından eminiz. Mükemmel enerjiye sahip arkadaşımıza bu tatlı mutluluğu yaşattığı için gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: