BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emirhan - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir kış günü elimizde kutu oyunlarımızla büyük bir heyecan içinde Nefroloji servisinin yolunu tuttuk. Merakla servisi gezerken akıllı mı akıllı ve zeki miniğimiz Emirhan ile tanıştık. Miniğimiz 13 yaşında ve hastanemizde Böbrek Yetmezliği ve Organ Nakli tanısıyla tedavi görmekte. Beraber Kızma Birader oynadık ve sohbet ettik. Miniğimiz her hamlesinde çok mutlu oldu. Biz de onunla mutlu olduk. Arkadaşlarıyla kutu oyunu oynamayı sevdiğini ve bu oyunu arkadaşlarıyla da oynayacağını söyledi. Onunla sohbet ederken matematik dersini çok sevdiğini ve büyüdüğünde doktor olmak istediğini öğrendik. Doktor olmayı öyle çok istiyordu ki ona fakültemizi gezdirebileceğimizi söylediğimiz sırada gözlerindeki heyecanı tarif edemeyiz. Miniğimizle geçirdiğimiz bu keyifli ziyaretin sonuna yaklaştığımızda Emirhan’a dileğini sorduk. Doktorluk hayaline ulaşma yolunda ilk adımlarını atacağı LGS sınavına iyi hazırlanmak için "8. Sınıf Tonguç Test Kitabı Seti" istediğini söyledi. Siz de Emirhan’ın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Dört gözle beklediğimiz hediyemiz güneşli bir şubat gününde elimize ulaştı. Zeki miniğimiz Emirhan’ a hediyesini ulaştırmak için sabırsızlıkla ara tatilin bitmesini bekliyorduk. Ve o gün geldi, miniğimize hediyesini ulaştırdık. Paketi heyecanla açtı ve hediyesini görünce çok mutlu olduğunu söyledi. Onun mutluluğunu görmek bizi çok sevindirdi. Soru bankalarını incelerken bir yandan da dersler hakkında keyifli bir sohbet ettik. Hedeflediği liseden bahsetti ve hediyesinin ona bu yolda yardımcı olacağını anlattı. Sevdiği ve zorlandığı dersleri söyledi. Biz de geçmiş sınav anılarımızı anlattık. Kitap okumayı çok sevdiği için yanımızda bir tane de okuma kitabı getirmiştik. Bu kitabı da büyük keyifle okuyacağını ve hemen bitireceğini söyledi. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren ve mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: