BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Beyza Nur - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

 Güneşli bir ekim gününde oyunlarımızı alıp hastanemizin Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Burada bizi dünyalar tatlısı Beyza Nur karşıladı. Beyza Nur 13 yaşında ve hastanemizde Talasemi (Bir çeşit kan hastalığı) nedeni ile tedavi görmekte. Tatlı arkadaşımıza kendisiyle oyun oynamaya geldiğimizi söylediğimizde çok mutlu oldu ve bizimle beraber Uno oynadı. Beyza Nur Uno oyununda bizi üç defa yendi ve bu oyunda ne kadar becerikli olduğunu kanıtladı. Daha sonra Beyza Nur'un futbolla çok ilgilendiğini duyduk. Kendisinin büyük Galatasaray fanatiği olduğunu ve şu an en sevdiği futbolcunun Icardi olduğunu öğrendik. Daha sonra kendisiyle oyun odamızda PlayStation'da futbol müsabakası için sözleştik. Futbol için bir Instagram kanalı kuran miniğimiz futbolla ilgili editler yapmakta. Biz de  bunu duyar duymaz kanalına abone olduk ve videoları miniğimizle beraber izledik. Büyüdüğünde ne olmak istediğini sorduğumuzda sporcu olmak istediğini söyledi. Bu kadar enerjik birinin sporcu olmak istemesi çok doğal ve güzel. Neler yapmaktan hoşlandığını sorduğumuzda yüzmeyi çok sevdiğini bize anlattı ve daha önce Van Gölü'nde yüzdüğünü söyledi. Beyza Nur’a dileğini sorduğumuzda biraz düşünüp bizden “Galatasaray Forması” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Beyzanur'un hediyesinin ulaştığını duyduğumuzda çok sevindik ve hemen ailesi ile iletişime geçtik. Beyzanur ile hafta içinde görüşebileceğimizi öğrendik ve Beyzanur gelir gelmez yanına koştuk. Miniğimiz heyecanla dileğini bekliyordu. Galatasaray formasını gördüğünde çok sevindi ve hemen giydi. Beyzanur'un dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: