BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yusuf - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

1 1

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir sonbahar gününde miniğimiz Yusuf ile vakit geçirmek için önlüklerimizi giyip heyecanlı adımlarla hastanemizin Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Yusuf 4 yaşında ALL (Kan kanseri) tanısı  ile tedavi görmekte. Yusuf  odaya girdiğimizde bizi neşeli ve gülen gözleriyle karşıladı. Yusuf arabaları çok sevdiğinden bahsetti ve ardından oynamaya arabalardan başladık. Daha sonra ise hayvan motifli kartlarımızı eşleştirmeye başladık. Eşleştirme sırasında Yusuf hayvanları bizi kendine hayran bırakacak şekilde çok iyi taklit etti, bu keyifli ziyaretimizin sonunda bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Araba Taşıyan Tır" istediğini söyledi. Sizde bu miniğimizin mutluluğuna ortak olmak ister misiniz? 

Soğuk bir kasım gününde Yusuf'un hediyesinin geldiğini öğrendik. Hemen ailesi ile iletişime geçtik. Hediyesinin gelmesini dört gözle bekleyen Yusuf için hastanenin yolunu tuttuk. Odaya girdiğimizde Yusuf hediyesini görünce çok mutlu oldu. Hemen oyuncağı ile oynamaya başladı. Yusuf'un mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: