BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammet Enes - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir salı gününde elimize oyuncaklarımızı, oyunlarımızı doldurarak Hematoloji servisimize doğru yola çıktık. Odaya girdiğimizde minik Enes’le karşılaştık. Enes 5 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görüyor. Miniğimiz yatağında sanki bizi bekliyormuş gibi oturup etrafına bakınıyordu. Oyun oynamak isteyip istemediğini sorduğumuzda Enes bizimle Jenga oynamak istediğini söyledi. Saatlerce oyun oynayıp bizi sürekli zekasıyla yenilgiye uğrattı. Jengalarla minik arabalarına garajlar hatta parkurlar yaptı. Gün sonunda Enes’ten ayrılırken dileğini sorduğumuzda ise bize “Üstü Açık Uzaktan Kumandalı Araba” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Bir kasım günü Enes’in hediyesini vermek için ailesiyle iletişime geçtik ve geldikleri zaman hastaneye doğru yola koyulduk. Miniğimiz babasının kucağından bize doğru geldi. Hediyesini gördüğü zaman çok mutlu oldu ve gülümsemeler eşliğinde bize teşekkür etti. Miniğimizin sevincine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: