BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Miran Ali - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir ekim günü boya kalemleri ve oyuncaklarımızı alıp Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde 7 yaşındaki çok tatlı bir arkadaşımız olan Miran Ali ile tanıştık. Kendisi hastenemizde Lösemi (Kan kanseri) tanısı ile tedavi görmekte. Miniğimizle tanıştıktan sonra ona ileride ne olmak istediğini sorduk ve bize bankacı olmak istediğini söyledi. Sonra birlikte oyunlar oynamaya başladık. Hepsini keyifle oynadık. Ardından birlikte resimler yaptık, miniğimiz resim yapmayı çok sevdiğini söyledi ve çok güzel bir araba resmi çizdi. Neşeli ve çok eğlenceli geçen ziyaretimizin ardından miniğimize bizden nasıl bir hediye istediğini sorduk. "Mavi Uzaktan Kumandalı Araba" istediğini bizlere söyledi. Siz de Miran Ali'nin bu dileğini gerçekleştirip onun güzel yüzünde gülücükler açmasına sebep olmak ister misiniz?

Miniğimiz Miran Ali'nin hediyesinin elimize ulaştığını öğrenince çok mutlu olduk. Hızlıca ailesiyle iletişime geçtik ve hediyenin bize ulaştığını, ne zaman teslim alabileceklerini öğrendik. Hediyemizi alıp Miran Ali'ye teslim ettik. Bizi ve hediyesini görünce Miran Ali çok mutlu oldu ve hemen hediyesini açıp oynamaya başladı. Sevgili gönüllümüze, Miran Ali'ye hediyesini bu kadar hızlı ulaştırdığı ve onu mutlu ettiği için çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: