BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 7877 - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bu güzel günde hastanenin Hematoloji servisinde içimizi çok ısıtan 11 yaşındaki miniğimizle tanıştık.Biz gittiğimizde uykudan yeni uyanmıştı. Uykudan yeni uyanmış gözleri bizi görünce neşeyle doldu.

Bizimle tanışmaya çok hevesliydi. Elimizdeki oyuncakları görünce hemen hareketlenip bizimle oyun oynamak istedi. Jenga kutusunu görünce ilk onunla oynamak istedi. Biz de onunla tanışmanın verdiği heyecanla oyuna başladık. Miniğimiz oyunda çok becerikliydi ve stratejik hamleleriyle bizi şaşırttı. Oyun oynarken ona gelecekte ne olmak istediğini sorduk. Adaleti sağlamak için hukuk okumak istediğini ve ileride savcı olmayı hayal ettiğini söyledi. Ayrıca miniğimiz kitap okumayı sevdiğini söyledi. Ona bir okuma kitabı hediye ettik, kitap ilgisini çekti ve okumak için sabırsızlandığını söyledi. Bu kadar becerikli ve sosyal olması bizi çok etkiledi.

Dileğini sorduğumuzda miniğimizin isteği "Fosforlu Bisiklet (Pembe veya Lacivert Olmayan)" oldu. Miniğimizin hayallerine pedal çevirmesi için onun bu dileğini gerçekleştirmeye ne dersiniz?

Miniğimizin bisikletinin bize ulaştığını öğrenince çok sevindik. Hemen ailesi ile irtibata geçtik ve hastanemizden taburcu olmuş olan miniğimizin dileğini teslim etmek istediğimizi belirttik. Miniğimizin ailesinin de uygun olduğu bir zamanda kendileri ile anlaşıp fakültemizde buluştuk. Teslim günü geldiğinde bisikleti fakülte otoparkındaki araca taşırken birden bastıran yağmur, miniğimizin o içten ve samimi gülüşüne ulaşmamıza engel olamadı. Biraz ıslandık ama o gülüşün bize kattığı harika duygu hafızamıza kazındı. Bizlere bu harika duyguyu, miniğimize bu büyüleyici gülüşü armağan eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: