BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mehmet Ali Ege - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

1 1

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir Aydın gününde Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Yanımıza Ege ile oynamak için oyunlar ve oyuncaklar aldık. Odaya girer girmez Ege'nin sımsıcak ve samimi tavırları dikkatimizi çekti. Ege Nöroblastom (Bir çeşit sinir sistemi kanseri) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Tanışmaya başladığımızda ise bize bugün 7 yaşına bastığını ve doğum günü olduğunu söyledi. Bunun bizi ekstradan mutlu ettiğini söyleyip oyunlarımızı oynamaya başladık. Oynadığımız bu oyunların hepsinde başarısıyla bizi çok şaşırttı. Ziyaretimizin sonunda Ege'nin bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Ege de bizden beğendiği bir oyun seti olan “Lillabo Garaj Ve Çekici Seti” istedi. Siz de Ege'nin mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Sıcak ve güzel bir Aydın sabahı miniğimiz Mehmet Ali Ege'nin hediyesinin geldiğini öğrendik. Günümüzü daha da güzelleştiren bu haber eşliğinde hemen miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin kontrol günüymüş, hediyemizi alıp hastanemizin yolunu tuttuk. Hediyesini görünce çok mutlu oldu. Onun mutluluğunu görünce biz de çok mutlu olduk. Bu mutluluğu hem miniğimize hem bize yaşatan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: