BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Doruk Vefa - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir sonbahar gününde elimizde oyuncaklarla hastanemizin Hematoloji servisinde Lösemi (Kan kanseri) tanısı konulan 4 yaşındaki miniğimiz Doruk Vefa ile tanışmaya gittik. Odaya girdiğimizde uyuyordu. O sırada annesiyle sohbet ettik. Miniğimiz uyandığında direkt oyuncakları gördü ve çok sevindi. Arabalarla oynadık; satranç öğrenmek istedi, onu öğrettik. Çok güzel vakit geçirdik. Ziyaretimizin sonlarına doğru miniğimize dileğini sorduk. Hiç düşünmeden “Uzaktan Kumandalı Araba” istedi. Siz de Doruk Vefa’nın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir Aydın gününe uyandık ve günü güzelleştirecek bir haber aldık. Doruk Vefa’nın hediyesi elimize kısa sürede ulaşmıştı. Hemen bu muhteşem haberi Doruk Vefa ve ailesi ile paylaştık. Hediyemizi alıp Doruk Vefa’ya götürdük. Doruk Vefa heyecanla hediyeyi açtı. Mutluluğu gerçekten görülmeye değerdi. Sevgili gönüllümüze, hediyeyi bize ve Doruk Vefa’ya bu kısa sürede ulaştırdığı için çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: