BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Büşra - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın güzel ve güneşli olduğu bir sonbahar gününde yeni bir miniğimizle tanışmanın heyecanı ve mutluluğu içerisinde hastanemizin Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Bizi güler yüzlü Büşra ve annesi karşıladılar. Büşra, 15 yaşında ve Burkitt Lenfoma (Bir çeşit lenf kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Büşra'yla Uno, Tombala, Jenga gibi oyunlar oynadık. Miniğimiz oyunlarda o kadar başarılıydı ki neredeyse hepsini Büşra kazandı. Hatta Uno'da en çok o kazandı. Oyun sırasında çokça zevkli sohbetlerimiz oldu ve bu sohbetlerimiz esnasında miniğimizin Hello Kity'yi ve Hello Kity'li şeyleri çok sevdiğini öğrendik. Aynı zamanda kitap okuduğundan ve sevdiği kitaplardan bahsetti. Hatta korku türünün en sevdiği tür olduğunu da söyledi. Tüm oyunları oynarken hem o hem biz çok eğlendik. Büşra'yla çok keyifli vakit geçirdik. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken Büşra'ya dileğini sorduk. O da bize "Hello Kity'li Uno" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna vesile olmak ister misiniz?

Soğuk havaların etkisini yavaş yavaş gösterdiği bir kasım gününde miniğimizin dileğinin fakültemize ulaştığı haberini aldık. Hemen miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik, hastanede olup olmadıklarını sorduk. Hastanede olduklarını öğrendik, ardından miniğimizin hediyesini aldık ve uygun bir zamanda sevinçle teslim etmek için hastanemize gittik. Miniğimiz hediyesini alınca gözlerindeki heyecan ve mutluluk görülmeye değerdi. Miniğimiz Büşra hediyesini çok beğendiğini söyledi. Büşra'nın mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: