BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Talha - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir Ankara gününde oyunlarla dolu heybelerimizi yanımıza alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde zeki ve bir o kadar da tatlı miniğimiz Talha ile tanıştık. Talha 11 yaşında ve Nörofibromatozis (Sinir sisteminde tümörlerle karakterize bir sendrom) tanısıyla tedavi görmekte. İlk başta miniğimizle beraber balondan ayıcık yaptık. Bu sırada Talha'nın kedileri ve mavi rengi çok sevdiğini öğrendik. Oyun serüvenimize Uno oynayarak başladık. İlk elden bizi mağlup eden miniğimizle birkaç tur oynadıktan sonra Anlat Bakalım ile devam etmeye karar verdik. Oynarken Talha'nın ne kadar büyük bir Beşiktaş taraftarı olduğunu ve basketbol oynamayı sevdiğini öğrendik. Aynı zamanda Rafadan Tayfa izlemeyi seven miniğimizle çizgi filmdeki karakterler hakkında da konuştuk. Büyüyünce doktor olmak istediğini söyleyen Talha ile son olarak beraber Bil Bakalım Kim oynadık ve bu sırada çok eğlendik. Dolu dolu geçen ziyaretimizin sonuna doğru kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Karar vermekte zorlanan miniğimiz bizden "Mavi Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de Talha'nın bu dileğini gerçekleştirip onun güzel gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Havaların giderek ısındığı nisan ayının ilk günlerini yaşarken miniğimiz Talha'nın dileğinin bize ulaştığı haberini aldık. Hiç zaman kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtiğimiz miniğiminizin taburcu olduğunu öğrendik ve heyecanla hediyesini Talha'ya kargo ile yolladık. Hediyesine kavuşan miniğimiz mavi bisikletini çok beğenmiş. Bir an önce bisikletini sürmek isteyen Talha'nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Miniğimizin bu güzel gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: