BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Sevim - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir Ankara gününde oyunlarımızı da yanımıza alıp Enfeksiyon servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde akıllı ve bir o kadar da yetenekli arkadaşımız Sevim ile tanıştık. Sevim 15 yaşında ve hastanemizde Talasemi (Bir çeşit kan hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Önce arkadaşımızla beraber pembe balondan tavşan yapıp tavşanımıza Pofuduk adını koyduk. En çok mavi rengi seven Sevim'in kedileri de çok sevdiğini ve Prenses adında bir kedisi olduğunu öğrendik. Dolu dolu geçen oyun serüvenimize Jenga ile başladık. Doğru taşları ustalıkla bulan arkadaşımızla oynadığımız bu oyunda kuleyi deviren taraf biz olduk. Oyunlarımıza Uno ile devam ettik. Sevim bu oyunu ilk defa oynamasına rağmen çabucak kavradı ve bizi birkaç tur mağlup etti. Daha sonra Anlat Bakalım oynamaya karar verdik. Kelime dağarcığı oldukça geniş olan arkadaşımız kelimeleri bir bir anlatırken bir yandan da sohbet etmeyi unutmadık. Sohbetimiz sırasında Sevim'in boş zamanlarında örgü ördüğünü ve film izlediğini, en sevdiği filmlerden birinin Buz Devri olduğunu öğrendik. Ayrıca arkadaşımız Mangala ve Kızma Birader oyunlarını da oynamaktan zevk aldığından bahsetti. Ziyaretimizin sonuna doğru kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra arkadaşımız bizden "Kulak Üstü Kulaklık" istediğini söyledi. Siz de Sevim'in bu dileğini gerçekleştirip onun güzel gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Mart ayının güzel bir gününde arkadaşımız Sevim'in dileğinin bize ulaştığı haberini aldık. Hiç vakit kaybetmeden arkadaşımızın annesiyle iletişime geçtik ve ardından heyecanla Enfeksiyon servisinin yolunu tuttuk. Bizi ve dileğini gören Sevim'in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Paketi açan arkadaşımız hemen kulak üstü kulaklığını taktı. Hediyesini çok beğenen Sevim bizlere teşekkür etti. Beraber çok güzel vakit geçirdik. Onun heyecanına ve mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: