BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kemal Dora - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel ve güneşli bir Ankara gününde heybelerimizi alıp Enfeksiyon servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi Kemal Dora karşıladı. Dora adını kullanmayı daha çok sevdiğini söyleyen miniğimiz 11 yaşında ve hastanemizde Ewing Sarkomu (Bir çeşit kemik tümörü) tanısıyla tedavi görmekte. Oyun oynama teklifimizi kabul edince hemen Uno oynamaya başladık. İlk defa oynamasına rağmen kuralları hemen öğrendi ve bizi her seferinde yenmeyi başardı. Daha sonra birlikte uzun bir süre Anlat Bakalım oynadık. Bu oyun sırasında da kelimeleri hızlıca bilerek bizi şaşırtmayı başardı. Oyun serüvenimiz sırasında Dora'nın 6. sınıfa gittiğini, elektroniğe ilgisi olduğunu, her rengi sevdiğini ama en çok siyah kıyafet giydiğini ve basketbol oynamayı çok sevdiğini öğrendik. Ayrıca Dora bize ikiz kardeşinden de bahsetti. Eğlenceli oyunlar ve sohbetlerden sonra miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. O da bizden "Çok Parçalı Araba Lego" istediğini söyledi. Siz de Dora'nın dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Kemal Dora'nın hediyesi bize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik ve babasının hastanede olduğunu öğrenince hediyemizi kendisine ulaştırması için heyecanla babasına teslim etmeye gittik. O sırada evde dinlenmekte olan Dora hediyesini görünce çok mutlu olmuş ve hemen yüzündeki kocaman tebessümle bize fotoğrafını göndermiş. Miniğimizin bu heyecanına ve mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: