BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aysima - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

İçimizi ısıtan güzel bir Ankara gününde heybelerimizi alıp heyecanla Genel Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Serviste 8 yaşındaki miniğimiz Aysima ile tanıştık. Aysima, hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte. Odaya girince hemen oyuncaklarımızı çıkarıp miniğimizle oyun oynamaya başladık. Hızlı Dedektif oyununda çok dikkatli olan miniğimiz bizi açık ara farkla yendi. Oynarken keyifle sohbet ettik. Öğrendik ki miniğimiz de büyüyünce çok iyi bir doktor olmak istiyormuş. Boş zamanlarında çizgi film izlemeyi seven miniğimizin en sevdiği çizgi film ise İbi’ymiş. Sohbetimizdejn sonra Aysima’ya en sevdiği renk olan pembe renkte balondan bir kedi yaptık. Miniğimiz kedisini çok beğendi. Ziyaretimizin sonuna gelirken miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden "Pembe Dijital Saat" istedi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun gülümsemesine vesile olmak ister misiniz?

Miniğimiz Aysima'nın dileğinin bize ulaşmasıyla hiç vakit kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Bugün kontrole geleceğini öğrendiğimizde sabah heyecanla hastanemizin yolunu tuttuk. Hastanede bizi babasıyla birlikte merakla bekleyen miniğimizin yanına gittiğimizde oyun odasında yapboz yaptığını gördük ve kendisine eşlik ettik. Yapbozu bitirdiğimizde hediyesini heyecanla açarak denemek istedi. Miniğimiz saatini çok beğendi. Minik Aysima'nın yüzündeki gülücüğe vesile olan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: