BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ayşenur - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yaz havasını aratmayan güneşli bir mart gününde cıvıldayan kuşlar eşliğinde heybemizi aldık ve hastanenin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde Genel Pediatri servisinde bizi güzeller güzeli gülümsemesi ve meraklı bakışlarıyla Ayşenur karşıladı. Ayşenur 14 yaşında ve hastanemizde tedavi görmekte. Önce hayattan ve sevdiği şeylerden bahsettik. En sevdiği rengin kendisine de bir hayli yakışan lila olduğunu, derslerinde oldukça başarılı bir kız olduğunu ve en sevdiği dersin matematik olduğunu öğrendik. Tanışma faslından sonra oldukça kapışmalı geçen Uno ve Anlat Bakalım oyunlarını oynadık. Uno oyununda dakikalar içinde Ayşenur'a yenildik bile. Anlat Bakalım oyununda ise kıl payıyla galibiyeti Ayşenur'un grubu aldı. Soluk kesen oyunlarımızın sonunda miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bize bir süredir hayalini kurduğu "Lila Renkli Instax Fotoğraf Makinesi" dileğinden bahsetti. Siz de Ayşenur'un dileğini gerçekleştirip onun güzel tebessümüne ortak olmak ister misiniz?

Ayşenur'un dileği bizlere ulaşır ulaşmaz güzel haberi vermek için miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik. Kendisinin taburcu olduğunu öğrendiğimizde hemen hediyeyi kargoladık. Ayşenur hediyesini aldığında çok mutlu olmuş ve kamerasıyla hayattan güzel kareler yakalamaya başlamış. Ayşenur'un yüzündeki tebessüme ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: