BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aybüke Mina - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ankara’nın güneşli, güzel bir gününde kostümlerimizi giyip heybelerimizi yanımıza alarak Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Hastanede bizi güler yüzüyle Aybüke karşıladı. Aybüke 10 yaşında ve hastanemizde Osteosarkom (Kemik kanseri) tanısı ile tedavi görmekte. Miniğimize önce Uno kartlarından sihirbazlık gösterisi yaparak oyun serüvenimize başladık. Ardından miniğimiz oynadığımız Uno’da her seferinde bizi yenerek çok başarılı bir performans gösterdi. Aybüke’nin ressam olmak istediğini öğrenince beraber rengarenk boyamalar yaptık. İsim şehir oyununu oynamayı çok seven miniğimizle birkaç tur bu oyunu oynadık. Miniğimiz kelime dağarcığıyla bizi şaşırttı. Aybüke ile ettiğimiz sohbette en sevdiği rengin sarı olduğunu, köpekleri çok sevdiğini ve en sevdiği çizgi filmin de Sonic olduğunu öğrendik. Ardından renkli balonlarımızdan kılıçlar yapıp miniğimizle kılıç savaşı yaparak oyun serüvenimizi sonlandırdık. Miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduğumuzda bizden “Monster High Gizemli Arkadaşlar Draculaura Oyuncak Bebek” istediğini söyledi. Siz de Aybüke’nin dileğini gerçekleştirip onun yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Aybüke Mina’nın hediyesi elimize ulaştı. Aybüke taburcu olduğu için hediyesini kargoladık. Bugün miniğimizin hediyesinin ona ulaştığını öğrendik. Aybüke hediyesine bayılmış. Bize teşekkürlerini iletmiş ve kocaman kalpler gönderdiğini söylemiş. Onun sevinci bizi de çok mutlu etti. Gönderdiği hediye ile miniğimizin yüzünde tebessüme vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: