BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep Esra - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir Ankara gününde oyun dolu heybelerimizi alıp heyecanla hastanemizin yolunu tuttuk. Genel Pediatri servisimizde güzeller güzeli Zeynep Esra ile tanıştık. Zeynep Esra 15 yaşında ve Kronik Gastroenterit (Süreğen sindirim sistemi iltihabı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Zeynep Esra onunla oyun oynamaya geldiğimizi öğrenince çok sevindi. Yanımızdaki oyunlardan hangisini oynamak istediğini sorduk ve bize Uno'da çok iyi olduğunu Uno oynamak istediğini söyledi. Zeynep Esra gerçekten de söylediği gibi Uno'da çok yetenekliydi hepimizi hiç zorlanmadan yendi. Meğer güzel prensesimiz bu oyunu arkadaşlarıyla sık sık oynuyormuş ve çok deneyimliymiş. Sohbetimiz devam ederken Zeynep Esra'nın büyüyünce hukuk okuyarak avukat olmak istediğini öğrendik. Çok iyi bir avukat olacağından hiç şüphemiz yok. Ayrıca kendisinin en sevdiği renk de lilaymış. Uno bittikten sonra Jenga oynamaya başladık ve yine kazanan tabii ki Zeynep Esra oldu. Oyunumuzun sonuna yaklaşırken Zeynep Esra'ya dileğini sorduğumuzda büyük bir heyecanla "Siyah Kulaküstü Kulaklık" istediğini söyledi. Siz de dileğini gerçekleştirerek güzeller güzeli Zeynep Esra'nın yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Zeynep Esra’nın dileğinin bize ulaştığını öğrenince çok sevindik ve ailesiyle iletişime geçtik. Dileğimizi teslim ettikten sonra bize gelen fotoğrafındaki mutluluğu içimizi ısıttı. Hediyesini çok beğendiğini ve severek kullanacağını söyleyen Zeynep Esra gönüllümüze teşekkür ettiğini iletmemizi söyledi. Biz de Zeynep Esra’nın dileğini karşılayarak mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: