BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

1 1 1

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir bahar günü birbirinden eğlenceli oyunlarla doldurduğumuz heybelerimizi aldık ve tanışmak için can attığımız miniklerimizin olduğu hastanenin yolunu tuttuk. Ayaklarımız bizi Genel Pediatri servisine götürdü ve orada Zeynep’le tanıştık. 

Zeynep 5 yaşında ve hastanemizde HSP (Küçük kan damarlarının iltihabi bir hastalığı) tanısıyla tedavi görüyor. Zeynep’le tanıştıktan sonra yanımızda getirdiğimiz oyunları gösterdik. Renkli tahtaları olan Denge Oyunu’nu oynamak istediğini söyledi. Biz tahtalarımızı dizerken kendisinin bu oyunda çok iyi olduğunu çünkü evde ablasıyla beraber bu oyunu oynadıklarını söyledi. Çok çekişmeli geçen birkaç turdan sonra yıkılan tahtalardan ev yapmaya karar verdik. Her katı farklı renk olan 3 katlı evimizde Zeynep ve ailesi beraber yaşayacakmış. Kedisi yokmuş ama kedi en sevdiği hayvanmış.

Evimiz de bittikten sonra hayal gücümüzü kullanıp tahtalardan pasta yapmaya geçtik. Zeynep’in en sevdiği meyve olan çilekli pastamız bittiğinde yanımızda getirdiğimiz oyun hamurlarıyla mum yapıp üfledik. Sohbetimiz sırasında Zeynep’in büyüyünce doktor olmak istediğini öğrendik. Hiç bitmesini istemediğimiz sohbetimizin sonuna gelirken Zeynep’e dileğini sorduk. Çok sevdiği çizgi film olan Karlar Ülkesi’nde yer alan “Elsa Elbisesi” istediğini söyledi.

Siz de Zeynep’in dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Kapalı bir Ankara gününde prensesimizin hediyesinin elimize ulaştığını duyduğumuzda çok sevindik. Hemen ailesiyle iletişime geçip ne zaman hastaneye geleceğini öğrendik. O gün gelene kadar heyecandan yerimizde duramadık. Sonunda hediyeyi Zeynep'e teslim ettik. Küçük prensesimiz hediyesini görünce çok mutlu oldu. Biz de Zeynep'in hayalini gerçekleştiren, onun mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: