BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Şerife Nur - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir aralık sabahı heybelerimizi de yanımıza alarak yeni tanışacağımız minik arkadaşımızın heyecanı içinde ekip arkadaşlarımızla hastanenin yolunu tuttuk. Miniğimizin adı Şerife Nur. Kendisi hastanemizde Glikojen Depo Hastalığı (Bir çeşit metabolizma hastalığı) tedavisi görüyor.

Bizi görünce o da bizim gibi heyecanlandı ve çok sevindi. Puzzle yapmayı sevdiğini öğrenince hemen heybemizden puzzle çıkarıp beraber yapmaya başladık. Yaparken de bol bol sohbet ettik. En sevdiği hayvan aslanmış. Kendisinin epey bir güçlü olduğunun o yüzden korkmadığını söyledi. Evde sık sık oyuncak doktor setiyle zaman geçiriyormuş. Puzzle'ı bitirdikten sonra boyama yapmaya başladık hep beraber. Önündeki resmi taşırmamaya dikkat ederek özenle boyuyordu. Bütün renkleri bilerek şaşırttı bizi. Hangi rengi en çok seviyorsun sorusuna da minik yüreğiyle hepsini seviyorum dedi. Sonra tekrar puzzle oynamaya karar verdi çok sevdiğini o zaman gerçekten anladık. Onunla birlikte zamanın nasıl aktığının farkına varmadan süremizin sonuna geldik.

Sıra Şerife Nur'a dileğini sormaya geldiğinde bir süre düşündükten sonra heyecanla " Pembe Akülü Araba" istiyorum dedi.

Siz de Şerife Nur 'un heyecanına ortak olup dileğini gerçekleştirmek ister misiniz?

PAYLAŞ:

Miniğimizi siz sevindirin

*
*
*
*
*
*

Diğer Çocuklarımız: