BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Osman - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir sonbaharda çarşamba günü oyunlarımızı alıp yeni miniklerimizle tanışmak için Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada bizimle tanışmak ve oyun oynamak için çok heyecanlı olan Osman ile tanıştık. Osman 10 yaşında ve Osteogenezis İmperfekta (Cam Kemik Hastalığı) tanısı ile hastanemizde tedavi görüyor. Osman ile oyunlar oynadık, boyama yaptık, sohbet ettik. Sohbet esnasında da bizimle ileride pilot olmak istediğini paylaştı. Bizim için miniğimizle oyunlar oynayıp sohbet etmek çok keyifliydi. 

Ziyaretimizin sonuna doğru bizden ne istediğini sorduğumuzda "Galatasaray Forması" istediğini söyledi. Siz de Osman'ın dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna katkıda bulunmak ister misiniz?

Soğuk bir kış günü Osman'ın hediyesinin bize ulaştığı haberini aldık. Bu mutlu haberi alır almaz aileyle iletişime geçtik ve miniğimizin kontrol gününü öğrendik. Heyecanla teslim gününü bekledik ve kendisine hediyesini büyük bir mutlulukla verdik. Küçüğümüz de aynı mutlulukla ve sıcak tebessümüyle hediyesini inceledi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek bu kadar mutlu olmasına vesile olan ve onu gülümseten gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: