BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8870 - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yoğun bir ders sonrası çocuklarla vakit geçireceğimizin verdiği mutlukla heybelerimizi alıp yola koyulduk. Pediatri servisinde heyecanla önlüklerimizi giydik, maskelerimizi takıp dezenfekte bir şekilde odaya girdik.


Odaya girdiğimizde dostumuz ve anneannesi bizi bekliyordu. Miniğimiz 12 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Kendimizi tanıttıktan sonra biz de dostumuzu daha yakından tanımak istedik. Resimde çok yetenekli olduğunu fark ettik, karakalem portre çizimi yapıyormuş ve yaşına rağmen sanata bu ilgisi çok hoştu. Karşımızda çok olgun ve güzel bir kız vardı, ne tür oyunlardan hoşlanacağını merak ederek heybemizi açtık. Hepimizin ortak zevki olan Uno oynamaya karar verdik. Bu oyunu uzun süredir oynamadığımız için dostumuzun bilgilerinden destek aldık, çok eğlenceli ve çekişmeli bir oyundu. Oyun sırasında dostumuz ile olan sohbetlerimizinden hemen ona ısındık.


Oyunumuz bittiğinde miniğimize gelecekte ne olmak istediğini sorduğunuzda kararsızdı, sanatçı olmak isteyebileceğini söyledi. Zamanımız tükenmeye başladığında miniğimizin dileğini almak için kartları topladık. Bizden dileği "Retro Beyaz Şeritli Siyah Pioneer Sweatshirt" oldu. Uzun zamandır beğendiği bu sweatshirt bizce de çok zevkli bir seçimdi.


Siz de bu dostumuzun dileğini gerçekleştirip sevincimize ortak olmak ister misiniz?

Dostumuzun dileğinin gelip gelmediğini heyecanla sürekli sistemden kontrol ediyorduk. Bir sabah dileğin yola çıktığını öğrendiğimizde çok sevindik ve dileğin bize ulaşmasını dört gözle beklemeye başladık. Dilek bize ulaştığında hediyesini kendi ellerimizle vermek ve onunla biraz daha zaman geçirerek eğlenceli vakit geçirmek istedik ancak tatlı arkadaşımızın taburcu olduğunu öğrendik. Kendisine dileği göndermenin en uygun olacağına karar verdikten sonra ekibimiz aracılığıyla dileği kargolattık. Dilek kendisine ulaştığında ve bize dileğiyle fotoğraflarını attığında çok mutlu olduk, bu süreçte bizlerin ve arkadaşımızın mutluluğuna katkısı olan herkese çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: