BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8771 - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

1 1 1

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ankara’ya göre oldukça sıcak ve güneşli bir günde elimizde oyunlar, kitaplarla birlikte hastaneye ziyarete gittik. Yeni miniklerimizle tanışmak için çok heyecanlıydık. Biz odaya girdiğimizde Harry Potter kitaplarını dinleyen arkadaşımızla tanışıp kaynaşmamız çok uzun sürmedi. 13 yaşındaki prensimiz Genel Pediatri servisinde tedavi görmekte. Tanıştıktan hemen sonra oyun oynamaya başladık. Önce Jenga oynadık hatta oyun esnasında ekibimizden çok çok daha iyiydi ve neredeyse her turu kazandı. Daha sonra Jenga’nın tahta bloklarını domino taşları gibi dizerek devirdik. Herkes kendine yakın taraftaki blokları dizdi en sonunda da arkadaşımız bir vuruşuyla hepsini devirdi. Yani oyunumuz tam bir ekip çalışmasıyla geçti diyebiliriz. Yaptığımız şekiller arasında spiral ve yuvarlak vardı ama öğrendik ki arkadaşımız evinde çok daha büyük masalarda taşlarla yollar ve kalpler de yapmış. En son ise yine tahta bloklarla kuleler yaptık, 5 kat ile bu yarışmayı da birincilikle bitirdi. Oynarken eğlenceli sohbetler de ettik. Oyunlar esnasında ettiğimiz sohbetlerde en sevdiği rengin siyah, en sevdiği mevsimin kış olduğunu öğrendik. En sevdiği meyve ise yeşil erikmiş hatta tuzlayarak yemeyi daha çok seviyormuş. 

Ziyaretimizin sonlarına doğru dileğiyle ilgili sorular sorduk ve uzun zamandır figürler biriktirdiğini ve istediği bir figür olan “Hagrid Figürü (Harry Potter’daki Bir Karakter)" cevabını aldık. Siz de çocuğumuzun bu dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Dileğinin geldiğini öğrendiğimiz ilk andaki heyecanımız dileği teslim edeceğimiz için kat be kat artmıştı. O heyecanla çocuğumuzun yanına gittiğimizdeyse gözlerindeki gülümseme güneşten bile çok ısıttı içimizi. Koleksiyonunun belki de ilk ve en önemli parçası olacağını düşündüğümüz bu dileği ona ulaştırmamızda katkı sağlayan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: