BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 7965 - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ekimin son günü güneşli güzel bir havada miniklerimizi ziyaret etmek için heybelerimizle hastanemizin yolunu tuttuk. Girdiğimiz odada bizi birbirinden tatlı iki arkadaşımız karşıladı. Hemen tanıştık, kaynaştık ve Uno oynamaya başladık. 

Tatlı prenslerimizden biriyle daha önce tanışmıştık. Oyun sırasında diğer prensimizle de tanıştık. Her zaman olduğu gibi yakışıklı prensimiz ile hemen samimi olup sohbet etmeye başladık.

15 yaşındaki prensimiz Hematoloji servisinde B-ALL (Bir çeşit kan kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Sohbetimiz sırasında bateri ve darbuka çalmayı çok sevdiğini öğrendiğimiz yakışıklı prensimiz ileride müzisyen olmayı istiyormuş. 

Uno oynamayı bitirdikten sonra Metropol oynamaya karar verdik, oynarken bol bol sohbet ettik ve çok eğlendik. Metropol oynarken sıkı  bir rekabet ortamı oluşsa da sonrasında mutlu bir şekilde sohbetimize devam ettik.

Ziyaretimizin sonunda bizden ne istediğini sorduğumuzda ise bateri çalmayı çok sevdiği için "Siyah Bateri Seti" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip heyecanına ve mutluluğuna dahil olmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Miniğimizi siz sevindirin

*
*
*
*
*
*

Diğer Çocuklarımız: