BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Melek - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ve neşe dolu bir kasım gününde heybelerimizde çeşitli oyunlar, boyama kitapları, renk renk kalemlerle Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi merak ve heyecanla karşılayan Melek ile tanıştık. Melek 10 yaşında ve Kronik Böbrek Yetmezliği tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Kendimizi tanıtıp onunla oyunlar oynamak istediğimizi söyleyince çok mutlu oldu. Heyecanla oyunlarımızı inceledi ve ilk olarak oyun hamuru ile oynamaya karar verdi. Melek'le birlikte oyun hamuruyla eğlenceli şekiller yaptık. Kendisine en sevdiği rengi sorduğumuzda bize en sevdiği rengin mavi ve pembe olduğunu söyledi. Ardından onun sevdiği renkteki boya kalemleriyle boyama yapmaya başladık. Melek'in yönlendirmeleri ile kedi, köpek ve kelebek resimlerini birlikte boyadık. Bunları yaparken Melek'in tatlı enerjisi ve gülümsemeleri ile keyifli dakikalar geçirdik. Bu keyifli zamanımızın sonunda Melek'e dileğini sorduk. Bize dileğinin ‘’Prenses Kostümü’’ olduğunu söyledi. Siz de enerjisiyle neşe saçan miniğimizin dileğini gerçekleştirip sevincine ortak olmak ister misiniz?

Melek'in hediyesinin bize ulaştığını duyunca çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimiz evine gittiği için hediyesini kargoya teslim ettik. Hediyesini gören prensesimiz çok mutlu olmuş ve hemen elbisesini denemiş. Meleğin bu dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: