BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kağan - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin ışık saçtığı güzel bir nisan sabahında, oyuncaklarımızla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde nazik ve güler yüzlü Kağan ile tanıştık. 10 yaşındaki Kağan arkadaşımız Vaskülit (Damar iltihabı) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte.


Odasına girdiğimizde bizi görünce sevindi ve oyun oynama teklifimizi hemen kabul etti. İlk oyunumuz Jenga oldu. Fakat bu oyun biraz kısa sürdü. Daha sonra Uno oynamayı teklif ettik. Kağan arkadaşımız hemen kabul etti ve bize kardeşiyle Uno oyununu severek oynadığını anlattı. Bu oyunda iddialı olduğunu söyleyen Kağan, gerçekten de her turda bizi yendi.


Birkaç tur daha Uno oynadıktan sonra Kızma Birader oynamak isteyen miniğimizle birlikte keyifli bir oyun oynadık. Oyunumuzu oynarken bir yandan da sohbet ettik. Kağan bize Beşiktaşlı olduğundan, bütün renkleri çok sevdiğinden, evindeki kamyon koleksiyonundan ve büyüyünce pilot olmak istediğinden bahsetti.


Gelecekte pilot olmak isteyen Kağan'a dileğini sorduğumuzda bize "Lego City Yolcu Uçağı" istediğini söyledi. Siz de Kağan'ın dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Miniğimizi siz sevindirin

*
*
*
*
*
*

Diğer Çocuklarımız: