BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

İskan - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir sonbahar gününde çeşit çeşit oyunlarımızın bulunduğu heybelerimizi yanımıza alarak Genel Pediatri servisini ziyaret ettik. Bu ziyaret sırasında İskan ile tanıştık. İskan 14 yaşında ve Kronik Böbrek Yetersizliği tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Bir yandan sohbet ederken bir yandan da Uno ve Jenga oyunlarını keyif alarak oynadık. Jengayı hiçbir oyunda nasıl yıkmadığını anlayamadık. Sanki doğuştan bu oyunda yetenekli gibiydi. Ayrıca çok yardımsever olduğu belli olan İskan sıra her bize geldiğinde de çekmemiz gereken parçayı bize söylemekten çekinmedi. Bu esnada sohbetimiz koyulaştıkça konu İskan' ın arabaları çok sevdiğine ve hatta büyüyünce otomotiv elektrik ustası olmak istediğine geldi. Kendisinin bu hayali onu tanımaya başladığımız için bize de hiç garip gelmedi. Ayrıca boş vakitlerinde film izlemeyi de çok seviyormuş miniğimiz.

Ziyaretimiz sırasında bize koyu Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen İskan ziyaretimizin sonuna doğru bizden ne istediğini sorduğumuzda “Beşiktaş Forması” istediğini belirtti. Sizler de İskan’ın bu dileğine yardımcı olmak, onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

İskan'ın dileğinin elimize ulaştığını öğrenir öğrenmez çok heyecanlandık ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Bir hafta sonra geleceklerini öğrendik ve o gün için sözleştik. Buluşma günü geldiğinde hediyemizi aldık ve İskan'a hediyesini teslim ettik. Paketi büyük bir mutlulukla açan İskan hediyesini çok beğendiğini söyledi. İskan'ın bu dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: