BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Halit Talha - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir Ankara gününde birbirinden güzel oyunlarla dolu heybelerimizi alıp heyecanla hastanemizin yolunu tuttuk. Genel Pediatri servisimizde dünyalar tatlısı Halit Talha ile tanıştık. Halit Talha 11 yaşında ve Kronik Pankreatit (Süreğen pankreas iltihabı) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Kendimizi tanıttıktan sonra onunla vakit geçirmeye geldiğimizi öğrenince çok sevindi. Hangi ismini kullandığını sorunca Talha'yı kullandığını öğrendik. Bizimle ne oynamak istediğini sorduğumuzda ise Jenga cevabını aldık ve beraber  rengarenk Jenga taşlarını dizmeye başladık. İlk defa oynamasına rağmen bizden çok çok iyiydi ve bizi hep yendi. Jenga oynamaya devam ederken büyüyünce veteriner ya da savcı olmak istediğini ama karar veremediğini öğrendik. Ziyaretimizi Uno oynayarak taçlandırdık. Uno oynarken Talha'nın bağlama çalabildiğini ve en sevdiği dersin müzik olduğunu öğrendik. Oyunları oynarken dileğini sorduğumuzda ise "Fenerbahçe 2023 Promo Lacivert Forma" istediğini öğrendik. Siz de dileğini gerçekleştirerek yakışıklı Halit Talha'nın yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Bir şubat günü yakışıklı Halit Talha'nın hediyesinin fakültemize ulaştığını öğrendik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik ancak yakışıklı prensimiz Ankara'da değilmiş. Biz de Ankara'da olmaması ona hediyeyi veremeyeceğimiz anlamına gelmez diyerek hediyemizi kargoya verdik. Dileğimiz ulaşınca öğrendik ki Halit Talha formayı görünce çok sevinmiş, bize hemen fotoğrafını gönderdi ve teşekkürlerini iletti. Bizler de onun bu mutluluğunun sebebi olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: