BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eymen - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir Ankara gününde birbirinden güzel oyunlarla dolu heybelerimizi alıp heyecanla hastanemizin yolunu tuttuk. Genel Pediatri servisimizde dünyalar tatlısı Eymen ile tanıştık. Eymen 6,5 yaşında ve Epilepsi (Sinir hücrelerinde meydana gelen aktivite bozukluğu) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Kendimizi tanıttıktan sonra onunla vakit geçirmeye geldiğimizi öğrenince çok sevindi. Bizimle ne oynamak istediğini sorduğumuzda ise boyama yapmak istediğini söyledi ve ona hediye olarak getirdiğimiz boyama kitabını seçtiği renklerle beraber boyadık. Boyama yaparken en sevdiği renklerin mavi ve yeşil olduğunu, en sevdiği hayvanın balık olduğunu, büyüyünce polis olmak istediğini öğrendik. Boyama kitabında araba resmini görünce çok heyecanlandı ve arabaları çok sevdiğini söyledi. Bunun üzerine oyun hamurundan araba yapmayı teklif etti. Oyunumuzun sonunda dileğini sorunca hiç düşünmeden "Hot Wheels Monster Trucks Çemberde Yarış Seti" istediğini söyledi. Bu oyun setini uzun zamandır istediğini ve etrafındaki herkese bu oyuncağı anlattığını öğrendik. Siz de dileğini gerçekleştirerek yakışıklı Eymen'in yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Soğuk bir Ankara günü yakışıklı Eymen'imizin hediyesinin fakültemize ulaştığı bilgisini aldık ve hiç vakit kaybetmeden annesi ile iletişime geçtik. Öğrendik ki prensimiz taburcu olmuş ama kontrol için hastaneye geleceklermiş. Biz de hediyemizi paketledik, buluşma günümüzü heyecanla bekledik ve Eymen'in de aynı duygular içinde olduğunu gece heyecandan uyuyamadığını öğrendik. Buluşma gününde annesi ve Eymen ile buluşup hediyesini verdik. Bize kocaman gözleriyle bakıp çok teşekkür ettiğini ve mutlu olduğunu söyledi. Bizler de onun bu mutluluğunun sebebi olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: