BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Esmanur - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ilık bir sonbahar gününde heybelerimizi yanımıza alıp heyecanla Genel Pediatri servisine doğru yola koyulduk. Ziyaretimizde bizi büyük bir heyecanla karşılayan miniğimiz Esmanur ile tanıştık ve birlikte çok keyifli vakit geçirdik. Esmanur 6 yaşında ve hastanemizde Nefrotik Sendrom (Bir çeşit böbrek hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Ziyaretimiz sırasında bol bol boyama yaptık. Boyama yaparken miniğimizin en sevdiği rengin de pembe olduğunu öğrendik. Miniğimiz oyunlar konusunda hem çok hevesli hem de çok yetenekliydi. Birlikte oyun hamurundan şekiller yaptık. Saklambaç oynamayı çok sevdiğini söyleyen miniğimizle küçük bir saklambaç da oynadık. Bu sırada miniğimiz bize büyüyünce doktor olmak istediğini söyledi. Dileğini sorduğumuzda barbie bebekleri çok sevdiğini ve “Mavi Ceketli Barbie Bebek” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Esmanur’un dileğinin elimize ulaştığını öğrenir öğrenmez ailesiyle iletişime geçtik. Hediyemizi alıp hemen miniğimizin yanına gittik. Barbie oyuncağını gören miniğimiz çok heyecanlandı ve hemen çıkarıp oynamak istedi. Esmanur’un mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: