BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emine Ecem - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir Ankara gününde mutluluk dolu heybemizi alarak yeni miniklerle tanışmak için hastaneye gittik. Genel Pediatri servisine gittiğimizde tüm güzelliğiyle Emine Ecem karşıladı bizi. 10 yaşındaki prensesimiz Ülseratif Kolit (Kalın bağırsakta ülser ve iltihap ile karakterize bir hastalık) tanısıyla tedavi görmekte.

Tanıştığımız anda kaynaştığımız miniğimiz ile Uno oynamaya başladık. Oyunumuzu oynarken annesinin de bize katılmasıyla çok eğlenceli vakit geçirdik. 

Uno bittikten sonra bol sohbet eşliğinde Jenga oynamaya başladık. Güzel prensesimizin sağlık alanına ilgi duyduğunu ve ileride doktor olmak istediğini öğrendik

Oyuncakları da çok seven Emine Ecem'e dileğini sorduğumuzda “Barbie Evi” istediğini söyledi. Siz de Emine Ecem'in dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Havanın güneşli olduğu bir Ankara günü miniğimiz Emine Ecem’in hediyesinin bize ulaştığının haberini aldık. Heyecanla hemen ailesiyle iletişime geçtik ve teslim etmek için uygun bir gün belirledik. Belirlediğimiz günde teslim etmek üzere yola koyulduk. Emine Ecem hediyesini görünce çok mutlu oldu. Hem Emine Ecem’e hem de bizlere bu güzel duyguyu yaşatan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: