BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Elisa Erva - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir ekim gününde güneş içimizi ısıtırken çeşit çeşit oyunlarımızın olduğu heybelerimizi yanımıza alarak Genel Pediatri servisini ziyarete gittik. Bu ziyaret sırasında miniğimiz Elisa ile tanışma fırsatı bulduk. Elisa 3 yaşında ve Kronik Gastroenterit (Süreğen sindirim sistemi iltihabı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmektedir. Elisa ile oyunlar oynayıp sohbet ettik. Boyama yaparken en çok kırmızı rengi kullandı ve o rengi çok sevdiğini paylaştı bizimle. Ayrıca prenseslerden de en çok Pamuk Prensesi seviyormuş. Miniğimiz ile oyun oynamak ve sohbet etmek çok keyifliydi bizim için. Ziyaretimiz sırasında bize Barbie bebekler ile oynamayı çok sevdiğini anlatan Elisa ziyaretimizin sonuna doğru bizden ne istediğini sorduğumuzda "Barbie Evi" istediğini belirtti. Sizler de prensesimizin bu dileğinde yardımcı olmak, onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Elisa'nın hediyesinin geldiğini duyunca çok sevindik ve hemen ailesi ile iletişime geçtik. Heyecanla buluşma gününü bekledik ve o gün geldiğinde hediyemizi alıp yollara düştük. Paketi büyük mutlulukla açan miniğimiz hemen oynamaya başladı. Elisa Erva'nın bu dileğini gerçekleştiren ve mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: