BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ecem Su - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir kış gününde okuldan sonra hastanedeki miniklerimizi ziyaret etmek için yola çıktık. Genel Pediatri servisine girdiğimizde orada tatlı mı tatlı Ecem Su ile tanıştık. Ecem Su 15 yaşında ve hastanemizde Anoreksiya Nevroza (Beslenme bozukluğuyla giden psikiyatrik kökenli bir hastalık) tanısıyla tedavi görüyor. Onunla oyun oynamaya başlarken bir yandan da sohbet ettik ve en sevdiği rengin siyah olduğunu öğrendik. Bu sene liseye başlamış ve beden eğitimi dersini çok seviyormuş. Yemek yapmayı çok seven miniğimizin eli de çok lezzetliymiş ve ileride aşçı olmak istiyormuş. Bu nedenle de televizyonda en çok Masterchef Türkiye'yi izlemeyi seviyormuş.

Uno'yu çok seven prensesimizle birkaç tur Uno oynadık. Çok heyecanlı olan bu oyunumuz sırasında onun Uno'da ne kadar iyi olduğunu da görmüş olduk. Ardından Jenga oynamak istediğini söyledi ve birlikte taşlarımızı dizip oynamaya başladık ama bu oyunda da o kadar iyiydi ki her defasında kuleyi yıkan biz olduk. Oldukça keyifli geçen oyunlarımızın sonunda ona bizden dileğinin ne olduğunu sorduğumuzda gitar çalmayı sevdiğini ve bu nedenle bizden "Pembe Gitar" istediğini söyledi. Siz de prensesimizin bu dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Soğuk bir Ankara gününde prensesimizin hediyesinin bize ulaştığını öğrenir öğrenmez hemen ona bu müjdeli haberi verdik. Taburcu olduğunu ama o gün kontrol için hastanede olduğunu söyleyince hızlıca yola koyulup hediyesini teslim etmek üzere yanına gittik. Prensesimiz hediyesini görünce çok mutlu oldu ve kocaman gülümsemesiyle gitarını çok beğendiğini söyledi. Onun dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: