BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ebrar Ayşe - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

1 1

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcacık bir Ankara gününde oyun dolu heybelerimizi alıp heyecanla hastanemizin yolunu tuttuk. Genel Pediatri servisimizde güzeller güzeli Ebrar ile tanıştık. Ebrar 6 yaşında ve Kronik Pankreatit (Süreğen pankreas iltihabı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Kendimizi tanıttıktan sonra onunla oyun oynamaya geldiğimizi öğrenince çok sevindi. Yanımızdaki oyunlardan hangisini oynamak istediğini sorduk ve bize Jenga'da çok iyi olduğunu onu oynamak istediğini söyledi. Ebrar gerçekten de söylediği gibi Jenga'da çok yetenekliydi hepimizi de hiç zorlanmadan yendi. Meğer prensesimiz bu oyunu evde abisiyle oynuyormuş ve çok deneyimliymiş. Sohbetimiz devam ederken Ebrar'ın büyüyünce tren şoförü olmak istediğini çünkü metroya binmekten keyif aldığını öğrendik. Çok iyi bir şoför olacağından hiç şüphemiz yok. Ayrıca kendisinin en sevdiği renkler de pembe ve mormuş. Jenga bittikten sonra Ebrar bize okulda en çok boyama yapmayı sevdiğini ve onunla boyama yarışı yapmak isteyip istemediğimizi sordu. Kaybedeceğimizi bilsek de Ebrarla vakit geçirme fırsatını kaçırmayıp kabul ettik ve yine kazanan tabi ki Ebrar oldu. Yarışımızın sonuna yaklaşırken Ebrar'a dileğini sorduğumuzda büyük bir heyecanla "Oyuncak Bebek Arabası" istediğini söyledi. Siz de dileğini gerçekleştirerek güzeller güzeli Ebrar'ın yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz ?

Prensesimiz Ebrar'ın dileğinin elimize ulaştığını öğrenince ailesiyle iletişime geçtik. Ebrar'ın kontrol için hastaneye geleceğini duyunca hemen hastanenin yolunu tuttuk. Parkta bizleri gören Ebrar da en az bizim kadar çok sevindi. Biraz sohbet edip nasıl olduğunu sorduktan  sonra onu daha fazla bekletmeden hediyesini verdik. Hediyesini gören Ebrar'ın mutluluğu gözlerinden anlaşılıyordu. Oyuncak bebek arabasını çok beğenen Ebrar  yanından ayrılırken bizlere çok teşekkür etti. Bizler de Ebrar'ın dileğini karşılayıp mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: