BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Deniz Asya - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcacık bir Ankara gününde oyun dolu heybelerimizi alıp heyecanla hastanemizin yolunu tuttuk. Genel Pediatri servisimizde güzeller güzeli Deniz Asya ile tanıştık. Deniz Asya 6 yaşında ve HSP (Bir çeşit böbrek iltihabı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Kendimizi tanıttıktan sonra onunla oyun oynamaya geldiğimizi öğrenince çok sevindi. Yanımızdaki oyunlardan Jenga’yı seçti ve beraber oynamaya başladık. Miniğimiz oyunda çok yetenekliydi ve bize de yardımcı oldu. Meğer prensesimiz bu oyunu evde ablaları ve arkadaşlarıyla oynuyormuş. Oyunumuza devam ederken bize en sevdiği rengin pembe olduğunu söyledi. Heybemizdeki pembe ve kırmızı oyun hamurunu çıkarıp şekiller yapmaya başladık. Asya yaratıcılığını ve el becerisini kullanarak çok güzel pembe bir kedi, kardan adam ve gül yaptı. Biz de ona doğum günü kışta olduğu ve yaklaştığı için oyun hamuruyla pasta yapıp hayali mumlarını üflettik. Miniğimizin neşesi ve gülüşleriyle oyunlarımız daha da keyifli bir hal aldı. Sohbetimiz esnasında Deniz Asya’nın büyüyünce güzellik doktoru olmak istediğini öğrendik.


Oyunlarımızın sonuna yaklaşırken Deniz Asya’ya dileğini sorduğumuzda büyük bir heyecanla en sevdiği renk olan "Pembe Peluş Oyuncak" istediğini söyledi. Siz de dileğini gerçekleştirerek güzeller güzeli Deniz Asya’nın yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Deniz Asya’ nın hediyesinin ulaştığını duyunca çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin heyecanla ve merakla beklediği hediyesini ona teslim etmek üzere hastaneye gittik. Pembe ayıcığını görünce çok mutlu oldu ve hemen ona sarıldı. Adını Pembiş koydu. Deniz Asya’ nın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: