BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Berfin - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Martın ilk gününde heybemizi ve oyunlarımızı alıp hastaneye doğru yola koyulduk. Genel Pediatri Servisi'ne girdiğimizde odalardan birinde bizi tatlı mı tatlı Berfin karşıladı. Berfin 9 yaşındaymış ve Kronik Böbrek Yetersizliği tanısıyla hastanemizde tedavi görüyormüş. Prensesimizin odasına girince önce tanışma faslını başlattık. Berfin o kadar tatlı sohbet ediyordu ki zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadık. 3. sınıfa giden Berfin'in okulda en sevdiği dersler Matematik ile Türkçe'ymiş ve büyüyünce imam olmak istiyormuş.

Heybemizdeki oyunları gösterdiğimizde önce Uno oynamak istediğini söyledi. Ailesinin en küçüğü olan Berfin ablaları ve ağabeyleriyle Uno oynamayı çok seviyormuş ve bu oyunda oldukça iyiymiş. Birlikte oynamaya başladığımızda Berfin bize oyunun farklı şekilde oynadığı bir versiyonunu da gösterdi ve onun gösterdiği şekilde oynadık. Uno'dan sonra ise birlikte Jenga oynamaya başladık ve birkaç tur Jenga oynadık. Berfin o kadar sosyaldi ki oyunlar sırasında hiç susmadık, hep muhabbet ettik. 

Minik prensesimizle oyunlarımız bittikten sonra ona bizden dileğini sorduğumuzda bize "Mor Scooter" cevabını verdi. Siz de onun bu dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Miniğimizi siz sevindirin

*
*
*
*
*
*

Diğer Çocuklarımız: